FONTOS tudnivalók és szállítási feltételek    Adatvédelmi nyilatkozat    Az áruház kezelése
 Bejelentkezés:  Bevásárlókosár:
E-mail Jelszó
  
  Új vásárló
Összesen
0Ft
Kategóriák

Patronos gyantázógép (5)

Gyantapatron 15-80ml (10)

Gyantapatron 100ml (12)

Görgőfej (6)

Lehúzócsík (11)

Segédanyag gyantázáshoz (17)

Elasztikus filmgyanta (6)

Hagyományos gyantázás (12)

Paraffinkezelés (2)

Egyszer használatos (15)

RefectoCil (17)

 
Gyártók
 
Kiemelt termékek
Gyantapatron 80ml, Naturale
Gyantapatron 80ml, Naturale
369Ft
 
Újdonságok
Szálmentes törlőkendő 5x3,5cm  1000db
Szálmentes törlőkendő 5x3,5cm 1000db
1.690Ft
 
GyorskeresésÖsszetett keresés
 
Friss hírek

 
Magyar
 

Ezen kozmetikai nagykereskedelmi webáruházunkban KIZÁRÓLAG szakmai partnereket (kozmetikus, szépségszalon, viszonteladó) szolgálunk ki!

1. Ha Ön lakossági ügyfél: Sajnos ebben a nagykereskedelmi webáruházban nem vásárolhat. Keresse fel a www.bambizsu.hu lakossági webáruházat.
2. Ha Ön szakmai Felhasználó (kozmetikus, szépségipari vállalkozás vagy viszonteladó) és az EcoWax Kft.-vel már szerződéses kapcsolatban áll: Belépési jelszava érdekében regisztráljon itt a honlapon, és máris vásárolhat webáruházunkban.
3. Ha Ön szakmai Felhasználó (kozmetikus, szépségipari vállalkozás vagy viszonteladó), de még nincs szerződéses kapcsolatban az EcoWax Kft.-vel: Belépési jelszava érdekében regisztráljon itt a honlapon, és máris feladhatja első megrendelését, melynek teljesítése előtt munkatársunk kapcsolatba lép Önnel a vállalkozói szerződés megkötése érdekében. Jogszabályi kötelezettségünk ellenőrizni, hogy az Ön által megadott vállalkozási adatok egyeznek-e a közhiteles nyilvántartásokban szereplő adatokkal.

A jelen honlapon feltüntetett bruttó árak tartalmazzák a ÁFA-t is.

- 22.000 Ft értéket meghaladó megrendelések postázása ingyenes!
- 16.000Ft alatti megrendelések esetén 1.715,- Ft,
- 16.001 és 21.999Ft közötti megrendelésekre 1.016,- Ft postaköltséget számítunk fel.
A fenti postázási feltételek kizárólag Magyarország területére érvényesek, más országba történő szállításra kérje ügyfélszolgálatunk egyedi ajánlatát!
Általános szerződési feltételek (továbbiakban ÁSZF)

A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szállító) adatai :
Cégnév: Ecowax Kft.
Székhely címe: 2700 Cegléd, Alkotmány u. 40.
Telephely: 1147 Budapest, Telepes u. 106.
Cégjegyzékszám: 13-09-101862
Adószám: 13425025-2-13

Ügyfélszolgálat adatai:
Ecowax Kft., 1147 Budapest, Telepes u. 106. (kedd és szerda, előzetes telefonos időpontegyeztetés után)
Telefon: 53 / 318-698(hétfőtől péntekig 8-16 óra)
E-mail: info(ittakukachelye)ecowax.hu

Az általános szerződési feltételek elfogadása
A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a Felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF és az Adatvédelmi tájékoztató feltételeit. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szállító és a Webáruház Felhasználója között. Ha Felhasználó az ÁSZF és/vagy az Adatvédelmi tájékoztató feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait, nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem. A regisztrációval Felhasználó elismeri, hogy a webáruházat szakmai felhasználóként (kozmetikusként, szépségipari vállalkozásként vagy viszonteladóként) veszi igénybe, így a Ptk. szerint nem minősül Fogyasztónak, továbbá elismeri, hogy az itt forgalmazott termékeket szakmai végzettséggel rendelkező személy (kozmetikus) használja fel.
 
A megrendelés lépései:
1. A regisztráció
2. A megrendelés összeállítása
3. A megrendelés ellenőrzése, az adatbeviteli hibák javítása
4. A megrendelés elküldése
5. A megrendelés visszaigazolása

Az adásvételi szerződés létrejötte:
1. Ha Felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a Szállító a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre Felhasználó és  Szállító között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor Felhasználó mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)
2. Felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.

A termék lényeges tulajdonságai
A termék lényeges tulajdonságait Felhasználó  megtekintheti a termékek bemutató oldalain. Teljeskörű leírás a terméken elhelyezett vagy ahhoz mellékelt használati útmutatóban található meg.

Árak, szállítási költségek, számlázás
A Webáruházban közzétett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak.  A 24.000 Ft értéket meghaladó megrendelések postázása ingyenes. 16.000 Ft alatti megrendelések esetén 1.890,- Ft, 16.001 és 21.999 Ft közötti megrendelésekre 1.260,- Ft postaköltséget számítunk fel. A fenti postázási feltételek kizárólag Magyarország területére érvényesek, más országba történő szállításra kérje ügyfélszolgálatunk egyedi ajánlatát!

Kiszállítás, személyes átvétel
A szállítási határidők a termékek bemutató oldalain olvashatók, ha ilyen megjegyzés nincs, a szállítási határidő 3 munkanap, melybe a megrendelés napja nem számít bele. A termékek kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi, saját ÁSZF-e szerint. Felhasználó  köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét és a számla meglétét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.
Minden vásárlásról névre szóló Áfás számlát állítunk ki. A számla első példányát a csomagban helyezzük el, a kézbesítő GLS futárszolgálat az összeg átvételéről bizonylatot köteles kiállítani.

Lehetséges fizetési módok
Készpénzben az áru átvételével egyidejűleg a GLS futárszolgálat futára felé (utánvétel)

Elállási jog, elállás/felmondás joghatásai, elállási nyilatkozatminta:

Az elállási jogot a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szabályozza.  Ön nem élhet elállási joggal, ha annak tárgya higiéniai termék vagy kozmetikum és azt használatba vették/felbontották. Nem alkalmazható továbbá ezen rendelet ( és más egyéb, Fogyasztó és Vállalkozás viszonyát szabályozó jogszabály) akkor sem, ha Ön a termékeket foglalkozása körében vagy gazdasági tevékenység érdekében rendeli meg (pl. kozmetikus, kozmetikai-, kéz-és lábápoló vállalkozás, stb…), mert ezen vásárlók  a Ptk. értelmében nem minősülnek Fogyasztónak.  A regisztrációval Ön kijelentette, hogy szakmai felhasználó, így nem minősül fogyasztónak.

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról
Ezen fogyasztói jogokat a Ptk., és a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet  részletesen szabályozza, és ezen jogok jelentős változáson esetek át a korábbi, megszokott értelmezéshez képest. Hibás teljesítés illetve meghibásodás esetén Fogyasztó ezen jogszabályok szerint élhet kellékszavatossági vagy termékszavatossági jogaival (választás szerint), vagy amennyiben Szolgáltatót erre jogszabály kötelezi ( vagy ezt az adott termék esetében önként vállalta) jótállási jogokkal is, melynek tekintetében a termékhez mellékelt  jótállási jegyben talál útmutatást.
Fogyasztónak nem minősülő vásárló  kellékszavatossági igénnyel élhet, melynek elévülési idején belül az első 6 hónapban vélelmezhető, hogy a rendeltetésszerű használat mellett bekövetkezett hiba már vásárlás időpontjában fennállt, ennek ellenkezőjét a Szállítónak kell bizonyítania,  6 hónapon túl a Vásárlónak kell bizonyítania, hogy a hiba már a vásárlás időpontjában fennállt. Jótállás esetén a termékhez mellékelt jótállási jegyben foglaltak irányadóak.
 
Jótállási vagy szavatossági igény bejelentésének módja
Személyes bejelentés: Felhasználó bejelentheti személyesen jótállási vagy szavatossági igényét a Webáruház fent megjelölt ügyfélszolgálati címén, az ott megjelölt nyitvatartási időben. Ekkor Szállító munkatársa a kifogásáról jegyzőkönyvet vesz fel, amelyben rögzíti: Felhasználó nevét és címét, a termék megnevezését és vételárát, a vásárlás időpontját, a hiba bejelentésének időpontját és a hiba leírását, a vásárló által érvényesíteni kívánt igényt, a kifogás rendezésének módját. Ha a kifogás rendezésének módja Felhasználó igényétől eltér, ennek indokolását a jegyzőkönyvben rögzíti. A jegyzőkönyv másolatát Felhasználónak átadja.

Írásban történő bejelentés: Felhasználó bejelentheti jótállási vagy szavatossági igényét a Szállítónak küldött levélben, vagy elektronikus levélben, a fent megjelölt elérhetőségeken. Ekkor a levélnek tartalmaznia kell: a  Felhasználó nevét és címét, a termék megnevezését és vételárát, a vásárlás időpontját, a hiba bejelentésének időpontját, a hiba leírását, Felhasználó által érvényesíteni kívánt igényt.

Figyelmeztetés a termékek használatával kapcsolatban:
Az ecowax.hu webáruházban árusított termékeket kozmetikus szakképzettséggel rendelkező személy használhatja fel. Az ecowax.hu webáruház üzemeltetője elhárít minden olyan igényt, mely a termékek szakszerűtlen tárolásával vagy használatával összefüggésben léptek fel. Ilyennek minősül például (a teljesség igénye nélkül):
A termékekhez mellékelt használati útmutató elolvasásának, az abban foglaltak betartásának elmulasztása, a termékek szakszerűtlen tárolása, felhasználhatósági időn túli használata, az elektromos gépek nem megfelelő kezelése, beállítása vagy tisztítása, házilagos javítása, az érintésvédelmi szabályok megsértése, gyantázó termékek esetén a bőrfelület nem megfelelő fertőtlenítése szőrtelenítés előtt, illetve nem megfelelő utókezelése a gyantázás után, a bőr elégtelen előfeszítése a gyanta eltávolítása során, irritált, sérült vagy anyajegyes bőrfelület kezelése, allergiapróba elmulasztása.

Az Általános szerződési feltételek egyes részeinél vegye figyelembe, hogy aki a terméket/szolgáltatást szakmája, vállalkozása, gazdasági  tevékenysége érdekkörében vásárolja/veszi igénybe, a Ptk. szerint nem minősül Fogyasztónak, így a részletesen ismertetett fogyasztóvédelmi jogok jelentős részére (pl. az elállási jog igénybevételére, stb...) nem jogosult.  Az Ecowax Kft. ettől függetlenül mindenkor az üzleti élet írott és íratlan szabályainak figyelembevételével,  konszenzusra törekvő módon igyekszik szakmai partnereit kiszolgálni és az esetleges vitás kérdéseket megnyugtatóan lezárni.

Folytatás