FONTOS tudnivalók és szállítási feltételek    Adatvédelmi nyilatkozat    Az áruház kezelése
 Bejelentkezés:  Bevásárlókosár:
E-mail Jelszó
  
  Új vásárló
Összesen
0Ft
Kategóriák

RefectoCil (16)

Patronos gyantázógép (7)

Gyantapatron 15-80ml (12)

Gyantapatron 100ml (14)

Görgőfej (8)

Lehúzócsík (11)

Segédanyag gyantázáshoz (18)

Elasztikus filmgyanta (6)

Hagyományos gyantázás (9)

Paraffinkezelés (4)

Egyszer használatos (13)

Masszázs (1)

 
Gyártók
 
Kiemelt termékek
Lehúzócsík vágott, C típus
Lehúzócsík vágott, C típus
525Ft
 
Újdonságok
Lehúzócsík tekercs, D típus, rácsos, perforált
Lehúzócsík tekercs, D típus, rácsos, perforált
2.690Ft
 
GyorskeresésÖsszetett keresés
 
Friss hírek
Akciós ajánlat
 
Magyar
 
Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató
A(z) Ecowax Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő neve: Ecowax Kft.
Az adatkezelő egyéb adatai: lásd ÁSZF-ben
Az adatkezelő ügyfélszolgálatának elérhetősége:
1147 Budapest, Telepes u. 106., Telefon : 53 / 318698, info(itt a kukac helye)ecowax.hu

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó a regisztrációval kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok, így:
Név/Cégnév, Számlázási cím, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, vállalkozás esetén adószám vagy vállalkozó igazolvány száma és/vagy a szakmai végzettséget igazoló okirat száma

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- Az Ecowax Kft., kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai.
- A Név/Cégnév, szállítási cím, telefonszám tekintetében a szállítmányozást végző GLS futárszolgálat és esetleges alvállalkozói.

Az adatkezelés időtartama: a 2011. évi CXII. törvényben meghatározottak szerint, figyelemmel ugyanakkor arra a tényre is, hogy amennyiben a regisztráció után tényleges vásárlás történt, egyéb jogszabályok Adatkezelőt kötelezik a mérlegét alátámasztó adatok (pl. számlák és azok lényeges tartalmi elemei) hosszú idejű megőrzésére.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- személyes adatainak helyesbítését,
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a Webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról teljes szövege a Nemzeti Jogszabálytár honlapján elolvasható.

Az Ecowax Kft. és az internetes felület szolgáltatója minden tőle telhetőt megtesz a maximális adatbiztonság érdekében, ugyanakkor felhívja a felhasználó figyelmét arra, hogy internetes felületen nem lehetséges abszolút biztonságot garantálni az esetleges rosszindulatú behatolások ellen. Felhasználónevét és jelszavát tartsa biztonságban, időről-időre változtassa azt meg, a webáruház használatát követően lépjen ki a „Kijelentkezés” gomb használatával és böngészőjét zárja be. Számítógépe operációs rendszerét frissítse rendszeresen, alkalmazzon naprakész vírusvédelmi csomagot, védekezzen a billentéseket regisztráló keylogger–ek ellen. Ne használja a webáruházunkat (és általánosságban más, belépést igénylő szolgáltatást sem) ha nyilvános Wi-Fi szolgáltatással (pl. repülőtéren, stb..) kapcsolódik az internethez.

Ha adataival vagy belépési jelszavával kapcsolatban bármilyen visszaélést vagy rendellenességet tapasztal, haladéktalanul értesítse ügyfélszolgálatunkat.

 

Folytatás